Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi

e – Akdeniz Üniversitesi Otomasyon Sistemi Enstitü İşlemleri

Anabilim Dalı bazında Başarılı/Başarısız olacak dersler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Enstitü Sekreterliği tarafından belirlendikten sonra, uyarı metni ile bu derslerin durumu belirtilecektir.

Örnek Uyarı Metni: Bu sınıf başarılı – Başarısız olarak değerlendirilecektir. Sınav oluşturmanıza gerek yoktur!

Öğretim Elemanlarının, öğrencinin başarı durumunun gösterildiği yerde, sadece başarılı ya da başarısız alanını seçilmeleri yeterli olacaktır.

Aşağıda yer alan örnekte; Öğretim Elemanı Sınav Not Girişi ve Listesinden Öğrencinin Durumunu Başarılı veya Başarısız olarak belirleyebilir.

Aşağıda yer alan Örnekte Öğrenci Dersten Başarılı Görünüyor.

2.Ders Görevlendirme: Öğrenci listesinden öğrenci seçilerek“bütün ders kayıtları”sekmesinde dersi veren öğretim üyelerinin isimleri görülmektedir.

3.  e- Akdeniz Öğrenci Otomasyonundan alınan ders kayıt fişlerinde yüksek lisans yönetmeliği ibaresi eklendi.

4.Öğrenci Belgesinde Programı Kısmına Tezli – Tezsiz yüksek lisans adı ibaresi eklendi.